Rode, Oranje en Groene competitie

TENNISKIDS
Het Tenniskids programma bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie en er wordt op leeftijd gespeeld in deze drie kleuren. Er wordt gespeeld op aangepaste banen (rood is een mini-veld, oranje is een driekwart-veld en groen is een heel veld) en iedere kleur heeft ook zijn eigen soort ballen. De trainer en de Technische Commissie maken een indeling in het juiste kleur team, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau speelt.

In het clubhuis hangen folders voor ouders met daarin een verdere uitleg. Heeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar .

Rode en Oranje competitie (voorheen Worldtour)
De Rode en Oranje competitie is erop gericht om de jongste jeugd op een speelse manier wedstrijdjes te leren spelen en op die manier zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis. Alleen de leeftijd is belangrijk voor de indeling, niveau en ervaring niet. De Rode en Oranje competitie wordt gespeeld op een aantal zondagochtenden, starttijd 8.30 uur. Eindtijd Rood ongeveer 11.00 uur/ Oranje ongeveer 12.00 uur.

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2021

Inschrijven voor het Voorjaar 2021 kan nu! Wil je komend voorjaar meedoen aan de Rode of Oranje competitie? Stuur dan vóór 24 december een mailtje met daarin je naam, geboortedatum en kleur (rood of oranje) naar om je op te geven. De Tenniskidscoördinator zal vervolgens samen met de trainers de teams samenstellen.

Groene competitie
Het Tenniskidsprogramma Groen wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gespeeld op zondag.

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2021

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie Groen 2021 is geopend! Klik hier om je team in te schrijven, dit kan tot en met zondag 24 december.

(Kinderen die in de selectie spelen worden ingedeeld door de TC en hoeven zich niet aan te melden.)