Rode, Oranje en Groene competitie

TENNISKIDS
Het Tenniskids programma bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie en er wordt op leeftijd gespeeld in deze drie kleuren. Er wordt gespeeld op aangepaste banen (rood is een mini-veld, oranje is een driekwart-veld en groen is een heel veld) en iedere kleur heeft ook zijn eigen soort ballen. De trainer en de Technische Commissie maken een indeling in het juiste kleur team, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau speelt.

In het clubhuis hangen folders voor ouders met daarin een verdere uitleg. Heeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar .

Rode en Oranje competitie (voorheen Worldtour)
De Rode en Oranje competitie is erop gericht om de jongste jeugd op een speelse manier wedstrijdjes te leren spelen en op die manier zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis. Alleen de leeftijd is belangrijk voor de indeling, niveau en ervaring niet. De Rode en Oranje competitie wordt gespeeld op een aantal zondagochtenden, starttijd 8.30 uur. Eindtijd Rood ongeveer 11.00 uur en Oranje ongeveer 12.00 uur.

Voorjaarscompetitie 2022

De teamindeling van de Voorjaarscompetitie 2022 vind je hier (Oranje teams staan onderaan in het schema) en voor informatie over de speeldagen, aanvangstijden etc. klik je hier.

Groene competitie
Het Tenniskidsprogramma Groen wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gespeeld op zondag.

Voorjaarscompetitie 2022

Indeling Competitie 2022

De teamindeling van de Voorjaarscompetitie 2022 vind je hier (Groene team staat onderaan in het schema) en voor de speeldagen klik je hier.

Wil je de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams bekijken? Klik dan hier!

Ook kun je per speeldag zien welke teams uit en thuis spelen, inclusief de aanvangstijden. Klik hier.