Eendaags seniorentoernooi op 23 augustus

Zin in een leuk eendaags toernooi na de zomervakantie? Op dinsdag 23 augustus is het Rijnhuyse Senior Plus Event. Het is een open KNLTB senioren dubbeltoernooi en er zal gespeeld worden in de categorieën: DD, HD, GD in de categorieën 7/8/9. Een lunch is bij de inschrijfkosten van 10 euro  inbegrepen.

Inschrijven, bij voorkeur per mail op  , kan tot en met vrijdag 5 augustus. Bij inschrijving moet je akkoord met de privacyverklaring van de tennisvereniging Rijnhuyse.

Bij de inschrijving graag vermelden: naam, geboortedatum, bondsnummer, speelsterkte en vereniging. Bij over-inschrijving wordt er geloot. Na inschrijving volgt uiterlijk een week voor het event de bevestiging van deelname of  het bericht van uitloting. Van onze eigen vereniging zal maximaal 40 procent worden ingedeeld, na loting.