Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Wat was het fijn dat het weer kon, een normale Voorjaarscompetitie plus BBQ zoals vanouds! En wat een opkomst bij de BBQ (verzorgd door sponsor Slagerij Anton van der Pijl) afgelopen zondag: ruim 160 mensen kwamen naar de club om de competitie lekker en gezellig af te sluiten én om de kampioenen te huldigen. We hebben alvast vijf teams die kampioen geworden zijn en die willen we natuurlijk graag van harte feliciteren met hun mooie prestatie:

-Dames 50+ Open klasse vrijdagochtend van aanvoerder Joke Lazárom

-Gemengd dubbel 17+ 4e klasse vrijdagavond van aanvoerder Thom van Rijckevorsel

-Gemengd 17+ 4e klasse zaterdag van aanvoerder Sabina van den Hoek

-Gemengd 13-17 jaar 2e klasse zondag van aanvoerder Tijmen Wassenaar

-Junioren 11-14 jaar 2e klasse zondag van aanvoerder Fenne Bakels

De vrijdagavondcompetitie gaat nog door tot en met 10 juni en ook daar zitten teams bij die nog kampioen kunnen worden!

Maar we zijn nu alweer hard aan het werk voor de najaarscompetitie die in september begint. Inschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag 5 juni . Klik hier om in te schrijven. Dus wacht niet langer en geef je op met je team!