Beperkte toegang fortweg ivm werkzaamheden binnenterrein Fort Jutphaas

fort afgesloten

Maandag 24 januari a.s. start de gemeente met de werkzaamheden op het binnenterrein van Fort Jutphaas.
Vanaf 7:00 uur wordt gestart met het verwijderen van de beplanting, de huidige bestrating en het asfalt op het binnenterrein van het fort, waarna de herinrichtingswerkzaamheden gaan starten. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer 10 weken in beslag zullen nemen.

Rijnhuyse in de ochtend beperkt bereikbaar per auto

Door deze werkzaamheden zal Tennisvereniging Rijnhuyse de komende tijd niet optimaal bereikbaar zijn. (wel te voet of op de fiets).
In verband met de aan- en afvoer van materialen wordt incidenteel de weg langs de noordwestzijde van het Fort  tussen 9:00 en 12:00 uur afgesloten voor verkeer. Dat betekent dus ook dat Tennisvereniging Rijnhuyse de komende tijd (vooral in de ochtenden) niet optimaal bereikbaar is met de auto. Het stuk weg dat wordt afgesloten voor de materialen blijft wel te voet of op de fiets toegankelijk en ook via de voetgangers/fietsbrug vanaf de Herenstraat kan je naar Rijnhuyse toe komen.  Hou hier dus de komende tijd serieus rekening mee.