Update coronaregels

Het kabinet heeft gisteren besloten dat jongeren tot en met 17 jaar vanaf 11 januari tot 20.00 uur buiten kunnen sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.

Helaas is er sinds eind vorige week ook een aanscherping met betrekking tot training aan volwassenen. Een trainer mag zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal (bestaande uit twee volwassenen) richten. De trainer mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal. Jouw trainer zal je informeren over de gevolgen voor jouw training.

De KNLTB heeft de FAQ’s en richtlijnen weer aangepast. Zie hier voor verdere informatie: https://corona.knltb.nl/nieuws/2022/01/versoepeling-buitensporten-jeugd-en-aanscherping-maatregel-trainen-bij-tweetallen/