Grote clubactie brengt 1050,24 euro op

Grote Clubactie 2021Hierbij willen wij iedereen bedanken die loten heeft gekocht van de Grote Clubactie.

Er is € 1050,24 opgehaald om nog meer leuke activiteiten voor de jeugd en G-tennis te kunnen organiseren. Iedereen super bedankt!

Op 8 december 2021 is de trekking van de Grote Clubactie geweest. Check je lotnummer op de site van de Grote Clubactie, wie weet heb je een leuke prijs gewonnen.

Ook dit jaar hebben we weer een aantal topverkopers die heel dicht bij elkaar zaten:

  1. Bram met 51 loten. Van Rijnhuyse heeft Bram een Media Markt bon gekregen en vanuit de Grote Club actie een  “20 loten oorkonde” voor leuke acties.
  2. Amber met 50 loten.  Van Rijnhuyse heeft Amber een Intertoys  bon gekregen en vanuit de Grote Clubactie een “20 loten oorkonde”.
  3. Maxim met 49 loten. Van Rijnhuyse heeft Maxim een bioscoop bon gekregen en vanuit de Grote clubactie een “20 loten oorkonde”.

De verkopers nummer 4 t/m 10, Eileen, Demi, Lukas, Hunter, Pepijn, Laurien, Brooklyn, Sander en Quinten hebben een blik tennisballen van Rijnhuyse ontvangen.

Nogmaals iedereen bedankt voor het kopen van de loten (wie weet heeft iemand nog een leuke prijs gewonnen) en alle verkopers bedankt voor jullie inzet.