Corona update 13 november 21

corona update 13 nov 21

Helaas is het coronavirus nog steeds onder ons.  En meer dan ooit. Daarom worden strengere maatregelen genomen om het hoge aantal besmettingen naar beneden te krijgen. Dat heb je vast in de persconferentie van vrijdag 12 november jl. gezien. Alhoewel we nog steeds mogen blijven sporten (gelukkig) gaat ook Rijnhuyse de gevolgen van deze maatregelen merken.

Maatregelen die specifiek voor Rijnhuyse van toepassing zijn:

  • De avondbardiensten die gepland stonden t/m 4 december komen te vervallen
  • Het clubhuis zal ’s avonds gesloten zijn. Overdag open. Dankzij de nieuwe ledverlichting, die gekoppeld is aan het afhangbord, zal de verlichting automatisch aangaan als er afgehangen is via de KNLTB app en kan er ondanks een gesloten clubhuis toch ’s avonds getennist worden.

Overige maatregelen voor tennis:

  •  Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen.
  • Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.
  • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, wel buiten de baan of op het park. Geef elkaar de ruimte.
  • Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
  • Horeca op sportlocaties mag open van 6.00 uur tot 20.00 uur. Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer

Helaas het is niet anders. Laten we ons eraan houden.  Hou afstand, blijf gezond en blijf lekker tennissen!