Toch geen coronapas voor buitensport, wel in clubhuis en op terras

coronatoegangsbewijs

Wij zijn blij dat sporters en publiek bij buitensporten toch geen coronatoegangsbewijs (CTB) hoeven laten zien. Dus ook niet op onze tennisbaan. Echter, als je ons clubhuis in gaat, of op het terras plaatsneemt, is een CTB wel nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder vanaf zaterdag 6 november 2021. (denk dus ook aan de inhaaldag van de competitie).

Functioneel aanwezig?

Moet jij functioneel aanwezig zijn bij Rijnhuyse of heb je als vrijwilliger die dag een taak (bijvoorbeeld bardienst)? Dan hoef je geen CTB te tonen. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten als publiek in binnenruimtes wel een CTB tonen.

Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen, zoals handen wassen en afstand houden. De maatregelen zijn nodig vanwege een snellere toename van het aantal besmettingen en de toenemende druk op de zorg. Op vrijdag 12 november wordt gekeken welke maatregelen dan gaan gelden.

We rekenen op ieders begrip en laten we ons eraan houden en toon je coronatoegangsbewijs. Zo houden we Rijnhuyse veilig!