Clubhuis niet open?

bardienst

Gelukkig ervaren we weer enige tijd de gezelligheid dat ons clubhuis open is. Even samen een drankje en een hapje doen. Ook nu het weer wat minder wordt is het goed toeven in het clubhuis. Helaas zal het clubhuis de komende maanden niet heel veel open zijn…… Er staan namelijk nog op veel momenten bardiensten open!

Heb jij dit jaar nog geen of nog maar 1 bardienst gedraaid? Meld je dan nu aan en help je club en medetennissers.  Maar misschien heb jij je bardiensten al gedraaid en denk je ‘kom laat ik er nog eentje doen’.  Ook dan ben je meer dan welkom. Juist in de donkere maanden november en december is het leuk als we elkaar weer eens kunnen spreken bij het genot van een kopje koffie, frisje of een biertje.

Schrijf je in voor een bardienst via KNLTB clubapp of via de website (mijn.knltb.club).

Bij vragen kan je altijd terecht bij .