Rijnhuyse goes LED

ledverlichting Rijnhuyse

Rijnhuyse vervangt de lichtmasten voor LED verlichting. Zo besparen we aanzienlijk op ons energieverbruik en dus ook op de stroomkosten. Bovendien geeft deze duurzame baanverlichting meer licht, waardoor het veel prettiger tennissen is.

30 september

We hebben een intensief traject met professionele begeleiding doorlopen om de juiste keuze te maken. Dat betekent dat de installateur donderdag 30 september a.s. vanaf 08.00 uur druk bezig is op alle banen. (ervan uitgaande dat alles meewerkt, inclusief de weersverwachting). Vrij spelen is overdag daarom niet mogelijk; de trainingen proberen wij zoveel mogelijk te ontzien (misschien dat er even een baan moet worden opgeschoven maar daar zal het vooralsnog bij blijven).

Waarom LED verlichting

Zoals eerder gezegd, wordt onze energierekening voor een groot deel gevormd door onze lichtmasten die nodig aan vervanging toe waren. En met LED realiseren we hier belangrijke besparingen in, ook qua onderhoud. Bovendien hoeven LED lampen niet op te warmen, zijn ze dimbaar en kan je met LED verlichting de tennisbanen optimaal uitlichten wat vermindering van omgevingshinder betekent. De lampen kunnen op afstand bediend worden en gekoppeld worden aan het afhangbord. Kortom, allemaal mooie ontwikkelingen om het tennisplezier te verhogen en de bedieningsmogelijkheden te vergroten.

Zo bereiden we ons voor op een mooie toekomst!