Xpletus Rijnhuyse Clubkampioenschappen 2021

clubkampioenschappen 2021

Het is nog even weg maar het komt sneller dan je denkt…

 de Xpletus Rijnhuyse Clubkampioenschappen 2021

Dit mooie toernooi voor alle leden van Tennisvereniging Rijnhuyse (ongeacht je leeftijd en spelniveau) staat gepland van woensdag 1 tot en met zaterdag 11 september a.s.  Na een lang en wedstrijdloos seizoen is dit dé kans om te schitteren op ons prachtige tennispark. De inschrijflink is pas kort open maar inmiddels hebben zich al 60 leden ingeschreven. Dus waar blijft jouw inschrijving?!

Je kan je inschrijven via www.toernooi.nl. Het derde onderdeel waarvoor je inschrijft, is helemaal gratis. Dus schrijf je snel in en bevestig hiermee je deelname!

Ook voor de jongste jeugd

Op zondag 5 september van 09.00 – 11.00 uur is er een rood en oranje event voor de jongste jeugd. Het inschrijfgeld hiervoor is 2,50 euro. Betalen kan ter plekke op de club. De organisatie kan nog goed wat helpende handjes gebruiken voor dit event. Dus wil je helpen om het evenement een succes te maken (misschien ben je er toch al omdat je kind meespeelt??) ? Mail dan alvast naar

Finale op zaterdag 11 september

Ook dit jaar zorgt de organisatie voor veel gezelligheid naast de tennisbaan. Op de finaledag (zaterdag 11 september) zal er naast de jaarlijkse wijnproeverij, verzorgt door W3 Wijnen, ook een BBQ worden verzorgd door slagerij Anton van der Pijl. Deelname aan deze BBQ kost slechts een luttele € 5,- per persoon. Opgeven voor deze gezelligheid kan bij de wedstrijdleiding in de week van de kampioenschappen.