2 keer per jaar tennissen met een introducé

 

Het afgelopen jaar hebben we gezien dat veel leden iemand mee laten tennissen die geen lid bij Rijnhuyse is. Omdat wij het als vereniging belangrijk vonden, dat mensen in coronatijd bleven bewegen, hebben we dit oogluikend toegestaan. Want tennis was één van de weinige mogelijkheden om tijdens de lockdowns actief te blijven.

Maar het meespelen door niet-leden lijkt nu structureel te worden, en dat is niet de bedoeling. We zien bijvoorbeeld vrij veel niet-leden in de avonduren. Dat zijn uren waarop er voor onze eigen leden maar een beperkte beschikbaarheid van banen is, door grote belangstelling en trainingen.

2 keer per jaar 

Daarom geldt vanaf nu weer de vanouds bestaande regel dat je slechts 2 keer per jaar een introducé mee mag nemen, en wel op de daluren. Dit zorgt ervoor dat de banen op de drukke uren beschikbaar blijven voor leden.

In de toekomst zal dit via de KNLTB ClubApp kunnen, inclusief een kleine vergoeding. Daar wordt op dit moment door de KNLTB hard aan gewerkt. Zolang dit nog niet mogelijk is, moet je de ledenadministratie doorgeven als je een introducé meeneemt. Zonder deze melding, is het niet toegestaan.