Inschrijving Competitie 2021-Jeugd

competitie jeugd

Zoals beloofd komen we nog even in de lucht over de competitie voor de jeugd. De Voorjaarscompetitie gaat in verkorte vorm toch door voor de jeugd: vanaf 13 juni wordt er vijf zondagen gespeeld. Daarnaast zijn we ook bezig met de voorbereidingen voor de jeugdcompetitie in het najaar. De TC heeft ervoor gekozen dat de Rijnhuyse Jeugdselectie ook mee doet aan de KNLTB Competitie 2021 in het najaar – in dezelfde teamsamenstelling, competitiesoort en speeldag als tijdens de Voorjaarscompetitie in juni. Ook de niet-selectieteams die al hebben aangegeven in het najaar te willen gaan spelen staan ingedeeld.

Mochten er nog meer jeugdteams zijn die mee willen doen aan de competitie in het najaar, laat dit dan weten d.m.v. een mailtje aan en dan gaan we kijken of jullie nog geplaatst kunnen worden. Vermeld hierbij de gewenste competitiesoort en -dag, wie aanvoerder is  en natuurlijk de naam van alle spelers inclusief bondsnummer en speelsterkte.

Laat het ons uiterlijk vrijdag 11 juni weten!