Inschrijving KNLTB competitie 2021

De meesten hebben het ongetwijfeld al meegekregen: er zal geen seniorencompetitie meer plaatsvinden voor de zomer. De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

Voorrang

De Technische Commissie heeft besloten om de oorspronkelijke voorjaarsteams voorrang te geven op de inschrijving voor de competitie in het najaar. Op basis van deze inventarisatie hebben we nog capaciteit voor nieuwe teams op enkele speeldagen, namelijk de donderdagochtend, vrijdagochtend en zaterdag. Dit betekent dat we voor de vrijdagavond en zondag geen nieuwe inschrijvingen kunnen accepteren. Tot slot: wij volgen de richtlijnen van de KNLTB met betrekking tot eventuele wijzigingen in de opzet van de competitie in het najaar.

Inschrijven van een team doe je door een mailtje te sturen naar . Vermeld hierbij de gewenste competitiesoort en -dag, wie aanvoerder is en natuurlijk de naam van alle spelers inclusief bondsnummer en speelsterkte.

Aanmelden kan tot en met donderdag 3 juni!

Ps. We hopen ook snel duidelijkheid te krijgen van de KNLTB over de jeugdcompetitie. Zodra we meer weten volgt hierover ook bericht.