Geen Rijnhuyse Open 2021

Geen Rijnhuyse Open 2021

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment nog een ruimte om meer versoepelingen toe te staan. Het openingsplan en de routekaart geven aan, dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor de jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijd spelen volgens de routekaart pas vanaf 7 juli mogelijk. Als de besmettingen dalen!

Tot en met week 26 geen senioren toernooien

Het huidige openingsplan en het gebrek aan perspectieven op eerdere versoepelingen betekent, dat alle open senioren toernooien tot en met week 26 (4 juli) worden geannuleerd. Dit impliceert, dat ook ons Rijnhuyse Open, dat we sinds enkele jaren in juni organiseren, niet kan plaatsvinden. Helaas!

Maar niet getreurd. Want het geeft ons ook ruimte voor een goede voorbereiding voor ons open toernooi in 2022. Vandaar dus Tot ziens!
En voor nu hou je aan de maatregelen en hou afstand!