KNLTB Voorjaarscompetitie verder uitgesteld naar juni (week 22)

De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de eerder genoemde start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft daarom besloten de Voorjaarscompetitie uit te stellen naar begin juni (week 22). Een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd, bijvoorbeeld met 3, 4 of 5 speeldagen.

De verkorte competitie in juni biedt ook mogelijkheden om nieuwe teams aan te melden bij de KNLTB, mits we uiteraard plek hebben op een van de speeldagen (met name op zaterdag is er nog ruimte). De KNLTB kijkt vervolgens of er nog een plekje vrij is en zal het team dan alsnog indelen.
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar .

Op 13 april staat er een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijkt de KNLTB de situatie opnieuw. Begin mei communiceert de bond dan over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Mocht het zo zijn dat de Tenniskids- en Juniorencompetities eerder
opgestart mogen worden dan week 22, dan zal de KNLTB daar op inspelen. Meer informatie is te vinden op de website van de KNLTB.

De TC houdt de competitieteams via de aanvoerders uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.