Rijnhuyse Paasbingo

Rijnhuyse Paasbingo

Zin in een leuk spelletje met mooie prijzen? Meld je dan voor 26 maart a.s. aan voor de online Rijnhuyse Paasbingo!  Deze Paasbingo gaat vrijdag 2 april om 19.00 uur van start.  De bingo is bestemd voor alle Rijnhuyse jeugdleden (en broertjes en zusjes) t/m 17 jaar. We organiseren het via Microsoft Teams. (en we hoeven je in deze coronatijd vast niet te vertellen hoe dat werkt…)

De kosten bedragen 1 euro per deelnemer en daarmee heb je een avond plezier en maak je kans op mooie prijzen. Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom! Laat je even weten met hoeveel personen jullie meedoen? Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je de link en de extra informatie voor de online bingo.  Gewoon corona loslaten en weer even lekker plezier met z’n allen!

Aanmelden kan via en dat kan je t/m 25 maart !