Start voorjaarscompetitie 2021 uitgesteld

uitstel voorjaarscompetitie 2021

In verband met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april, heeft de KNLTB de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uitgesteld tot begin mei.

Op 8 maart staat er een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. De KNLTB bekijkt de situatie dan opnieuw. Uiterlijk één maand voor de start van de competitie neemt de bond een besluit over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Met een start begin mei zouden we nog een volledige competitie kunnen spelen. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan is er nog een week uitloop naar een start in de tweede week van mei óf kan de KNLTB kiezen voor een aangepaste vorm van de competitie, met bijvoorbeeld minder speeldagen. Zie ook het artikel over de mogelijke scenario’s.

De TC houdt de competitieteams via de aanvoerders uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.