Topverkopers Grote Clubactie 2020

   

      

Jonge topverkopers hebben ook in dit bijzondere jaar gezorgd voor een mooie opbrengst uit De Grote Clubactie voor Tennisvereniging Rijnhuyse. De afgelopen dagen hebben zij – thuis of op de club, maar in ieder geval coronaproof – voor hun inspanningen een prijs ontvangen.

We stellen ze hier graag aan u voor:

  • De absolute topverkoper is Maxim, die maar liefst 89 loten verkocht! Daarmee won hij een bon van de MediaMarkt, beschikbaar gesteld door Rijnhuyse, en vanuit De Grote Clubactie een 20-loten voucher.
  • Nipte nummer 2 is Bram. Hij verkocht 81 loten en won eveneens een bon van de MediaMarkt en een 20 loten voucher van De Grote Clubactie.
  • De 3e prijs gaat naar Amber, die 44 loten wist te verkopen. Haar prijs namens Rijnhuyse is een bioscoopbon en vanuit de Grote Clubactie krijgt ook zij een 20-loten voucher.
  • Ananda, Demi, Ivo, Sacha, Isa, Lola, Tim, Jan en Laurien maken onze rij van topverkopers compleet. Zij kregen allemaal een blik tennisballen van Rijnhuyse en vanuit de Grote Clubactie een 20-loten voucher.

Alle verkopers, jong en oud, bedankt voor jullie inzet! Ook dank aan de kopers van loten, voor het steunen van onze vereniging. Ons doel – de upgrade van ons minibaantje – komt zo heel dichtbij.