Volgend jaar competitie spelen?

De technische commissie (TC) vervult een belangrijke taak binnen de vereniging, waar heel veel van onze leden plezier van hebben. Deze commissie regelt namelijk alles op het gebied van wedstrijdtennis, met als hoogtepunt het organiseren van de KNLTB-competities.

Maar… onze TC is de afgelopen jaren sterk uitgedund en heeft nu echt dringend minimaal twee nieuwe leden nodig. Nog beter zou het zijn als er meer vrijwilligers bij komen. Vele handen maken immers licht werk en samen de klus klaren is gezelliger. Dus: speel je graag wedstrijdtennis? Kom dan helpen!

Voor de volgende functies worden mensen gezocht:
Verenigingscompetitieleider (VCL)

De VCL onderhoudt het contact met de KNLTB over het organiseren van de KNLTB-competities in het voorjaar en najaar. Alle leden van de TC en enkele andere vrijwilligers zijn bij toerbeurt VCL op de competitiedagen, maar één persoon is de spin in dat web. De TC heeft per direct iemand nodig die de komende voorjaarscompetitie kan coördineren, inclusief de inschrijvingen die nu binnenkomen.

Penningmeester TC

De penningmeester bewaakt de inkomsten en uitgaven van de TC. Dit gebeurt in nauw overleg met de penningmeester van de vereniging en ondersteund door de financiële administratie en de ledenadministratie.

VCL-diensten en andere (kleinere) taken

De TC kan verder versterking gebruiken om over allerlei technische zaken mee te denken, mee te praten en mee te helpen. Ook is er behoefte aan extra vrijwilligers die aanwezig zijn tijdens de competitiedagen als Verenigingscompetitieleider. De VCL-opleiding wordt uiteraard vergoed door de club.

Kortom: we zoeken jou! Interesse? Neem contact op via .