Clubsupport voor onze G-tennissers

G-tennissers Rijnhuyse

Wij doen voor onze G-tennissers mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Sinds vele jaren geeft onze verenigingstrainer Bart samen met enthousiaste vrijwilligers les aan een groeiende groep G-tennissers. De training op zaterdagmorgen is voor de meesten het hoogtepunt van de week. Ook bezoekt de groep jaarlijks een tennisevenement en is er een afsluitende barbecue. Dit financieren we geheel uit eigen middelen! Echter, de subsidies op G-tennis zijn gestopt. Daarom zoeken we naar nieuwe fondsen zodat de G-tennissers hun wekelijkse training niet hoeven te missen. Jij steunt ons toch ook? Als je een rekening bij de Rabobank hebt, kan je dan nu op ons stemmen.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport