Waarom is het clubhuis steeds gesloten?

Gelukkig kan iedereen kan weer op een verantwoorde manier tennissen. En wat is nou fijner dan voor of na je partijtje wat te drinken in het clubhuis. Maar dan moeten er wel mensen voor de bardienst aanwezig zijn. Zonder bardienst blijft het clubhuis noodgedwongen dicht. En als er geen trainer is, blijven ook de lampen uit!

Eenvoudig aanmelden

Daarom een dringend beroep op alle senioren van Rijnhuyse om je aan te melden voor een bardienst.  Inschrijven kan heel eenvoudig via de KNLTB Clubapp. Klik onderin de app op “Club” en dan bovenin op “Diensten”. Hier zie je welke diensten nog open staan. Op deze link staat verdere uitleg over het draaien van bardiensten. Wel een bardienst draaien, maar heb je geen KNLTB app? Stuur dan een bericht aan Wies. Zij plant dan in overleg met jou de bardienst.

Weet dat je veilig een bardienst bij Rijnhuyse kunt draaien. We voldoen volledig aan de voorschriften die de gemeente Nieuwegein stelt. Bij de bar hangen schermen zodat je niet per ongeluk te dichtbij staat.

Bijzonder jaar

Bardiensten draaien is overigens een verplichting voor alle leden. Het is een bijzonder jaar en daarom doen we een dringend beroep jou om zelf een bardienst in te plannen op het moment dat het jou uitkomt. Daarom een groot compliment voor iedereen die al een bardienst heeft gedraaid en een dringend beroep op die dat nog niet gedaan hebben. Samen zijn we Rijnhuyse en samen maken we tennis mogelijk!