Clubkampioenschappen 2020 bijna van start

Aankomende zaterdag 29 augustus gaan we van start met de Rijnhuyse clubkampioenschappen 2020. Veel mensen hebben zich ingeschreven dus we kunnen er een mooi gevuld, gezellig en sportief toernooi van maken. Maar dat betekent ook dat er weinig ruimte is om wedstrijden te verplaatsen, we hopen dat je dit begrijpt. Meer informatie over de geplande wedstrijden vind je op www.toernooi.nl.

Verhindering Fort!

Speel je een wedstrijd op zondag 30 augustus of doe je mee aan het Rood en Oranje event?
LET OP: De tennisvereniging is zondag 30 augustus niet bereikbaar met de auto via het fort. Wij vinden het heel gezellig als jullie allemaal op de fiets komen. Wil je toch liever met de auto? Dan kun je parkeren aan de andere kant van de rode brug op de parkeerplaats bij Ralph Sports.

Veiligheid

Tijdens de clubkampioenschappen volgen we natuurlijk de RIVM-richtlijnen i.v.m. corona. Ook vragen wij jullie om rekening met elkaar te houden en afstand te houden. Noteer je ook je naam en telefoonnummer wanneer je het clubhuis binnengaat of terras betreedt. En komt iemand kijken naar jouw tenniswedstrijd? Noteer dan van deze persoon eveneens even de naam en het telefoonnummer.

ROOD en ORANJE event

Voor de jongste jeugd hebben we op zondag 30 augustus van 09.00 tot 11.00 een event georganiseerd. De trainers Bart en George zullen het event begeleiden. Om je in te schrijven mail je naar . Kosten zijn 5 euro en worden ter plekke betaald.