Van Den IJssel voorziet Parkbeheer van nieuwe outfit

parkbeheer Rijnhuyseparkbeheer Rijnhuyse

Mooi hé, die kleding van Parkbeheer! En dat dankzij onze nieuwe sponsor Van Den IJssel in IJsselstein. Van den IJssel, leverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke bescherming, heeft onze commissie Parkbeheer namelijk voorzien van een comfortabele jas, werkschoenen, werkbroek, polo, shirt en een sweater. Zo is Rijnhuyse Parkbeheer volledig uitgerust om op een veilige manier en onder alle weersomstandigheden ons prachtige tennispark te onderhouden.

Win-win

De mannen van Parkbeheer hebben hun outfit aan laten meten in de showroom. Maandag 17 augustus jl. kregen zij uit handen van Wesley Goes, hoofd binnendienst bij Van den IJssel, hun persoonlijke kledingpakket. Wesley: “Deze samenwerking is een goede manier om onze producten te laten zien en de mensen van Parkbeheer bij Rijnhuyse zijn blij met hun kleding. Zo hebben beiden hier profijt van.” Ook Richard ’t Hart, coördinator van Parkbeheer, is tevreden: “We werken in weer en wind op het park en de werkzaamheden zijn zeer divers. Het is fijn dat we op deze manier ondersteund worden om het tennispark goed en op een veilige manier te kunnen onderhouden.”