Simon Rodenburg overleden

Tot het laatste toe wilde je leven,
door je sterkte wil hiertoe gedreven,
Je geest nog op volle kracht,
maar over je lichaam had je geen macht.

Op 4 augustus 2020 is Simon Rodenburg overleden. Simon is jarenlang actief lid geweest, op de baan en ook daarnaast. Samen met zijn gezinsleden was hij regelmatig op de baan te vinden. Ook legde hij in het oude clubhuis de CV-installatie aan en zorgde hij dat we er warmpjes bij konden zitten.   Nadat hij stopte met tennissen bleef hij betrokken bij de vereniging. Zo was hij actief achter de bar en in de groenvoorziening op maandagmorgen. Hij kwam dan met zijn (opgevoerde) scooter naar de baan en  genoot van een kopje koffie en van elkaars gezelschap.

Het bestuur wenst de familie van Simon veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Simon is in verband met de Corona regelgeving in besloten kring begraven. Het overlijdensbericht kun je hier vinden.