Bardienstmedewerkers gezocht

Eind augustus organiseert de Technische commissie de clubkampioenschappen voor jong en oud van de club. Om dit goed in banen te laten lopen is het, zeker in deze Coronatijd, noodzakelijk dat er vrijwilligers achter de bar staan. Zonder vrijwilligers blijft de bar helaas dicht. Dit geldt niet alleen voor de Clubkampioenschappen maar ook voor de competitie. Dat zouden we erg jammer vinden en staat ook een beetje vreemd tegenover de tegenstanders.

Schrijf je dus in!
Voor de clubkampioenschappen (van 31 augutus tot 5 september) zijn we op zoek naar ongeveer 10 vrijwilligers die vooral diensten van of tussen 16.00 – 19.00 uur en tussen 19.00 – 23.00 uur kunnen vervullen. Voor de competitie zoeken we nog ruim 50 vrijwilligers die allerlei diensten kunnen vervullen van ’s ochtends vroeg tot in de avond. Inschrijven kan via de KNLTB Clubapp.

Waarom is het veilig?

We voldoen volledig aan de voorschriften die de Gemeente Nieuwegein stelt. Ook is het aantal barmedewerkers beperkt tot maximaal twee: een barmedewerker achter de bar en een in de keuken. Zo kunnen we de 1,5 meter waarborgen. Bij de bar hangen ook schermen zodat je niet per ongeluk te dichtbij iemand staat die een bestelling plaatst.