Clubkampioenschappen 2020

Goed voorbereiden op de start van de najaarscompetitie?  Schrijf je dan snel in voor de Rijnhuyse clubkampioenschappen 2020. Van 28 augustus t/m 5 september ben je van harte welkom! De inschrijving is nog geopend tot en met vrijdag 21 augustus! Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl en het derde onderdeel is helemaal gratis.

Tennissen, tennissen en nog eens tennissen

Tijdens de clubkampioenschappen willen we graag zoveel mogelijk tennissen. We hebben een ROOD en ORANJE event voor de jongste jeugd. Verder een categorie groen, jeugd t/m 14 en t/m 17. Daarnaast willen wij de jeugd ook de mogelijkheid bieden om in de volwassenencategorieën mee te kunnen spelen. Zo kunnen volwassenen en jeugd samen en tegen elkaar spelen. Vanaf de categorie 6 hebben bieden wij eveneens een 35+ categorie.

Finale zaterdag

Naast veel tennisplezier is de finaledag natuurlijk extra bijzonder. Wij reiken de prijzen uit aan onze nieuwe clubkampioenen die een heel jaar lang deze eervolle titel dragen. Verder willen wij de finale zaterdag graag sfeervol en vooral feestelijk afsluiten met elkaar. Daarom organiseren wij buiten een hapje en een drankje, zodat we gezelligheid kunnen combineren met het in acht nemen van de RIVM-richtlijnen.

Helpende handen

Tijdens de clubkampioenschappen hebben wij nog helpende handen nodig. Onder andere hulp achter de bar doordeweeks (tussen 19.00 en 23.00).  Wanneer je een bardienst wil draaien schrijf je dan in via de KNLTB app of mail naar . De barcommissie heeft handleidingen geschreven om mensen achter de bar veilig te kunnen laten werken. Zou je een tafeldienst willen draaien of in het finaleweekend de organisatie helpen? Mail dan naar dan nemen wij contact met je op.

Verder zouden wij het ook leuk vinden als jullie ons helpen tijdens het ROOD en ORANJE event op zondag 30 augustus van 09.00 t/m 11.00. Wil je daar helpen, mail dan eveneens naar .

Tot snel bij de Rijnhuyse clubkampioenschappen 2020.