Sligro levert voortaan eten en drinken clubhuis

Onze tennisclub heeft nog maar één leverancier voor de inkoop van de clubhuiscommissie: Sligro. Bij hen bestellen we bier, frisdrank, eten en andere artikelen via één portaal.  Hierdoor ontvangt de club maar een factuur en bovendien wordt alles in een keer bezorgd.

Het bestuur en de clubhuiscommissie hebben de afgelopen maanden een aantal leveranciers opnieuw beoordeeld. Hierbij is onder andere gekeken naar eenvoud in bestellen, kwaliteit en kosten. Sligro kwam het beste naar voren en dat betekent dat zij vanaf woensdag 1 juli 2020 onze partner zijn.

Heineken op de tap

De meest zichtbare verandering is dat we zijn overgestapt naar Heineken. Sligro werkt nauw samen met deze leverancier. Voor de heropening van het clubhuis op 1 juli, is de bar inmiddels omgebouwd. Voortaan verkopen we de volgende biersoorten van de tap: Heineken pilsener, Heineken 0.0%, Affligem Blond en Brand Weizener.

Daarnaast worden Desperados en Amstel Radler uit de fles geschonken. De clubhuiscommissie zal het assortiment aanpassen aan de actuele vraag en seizoenen. Binnenkort zal ook de koffie veranderen, zodat we straks horecawaardige koffiesoorten kunnen schenken.