Clubhuis is coronaproof

Het clubhuis en terras is door de clubhuiscommissie coronaproof gemaakt. Een BOA van de gemeente Nieuwegein heeft deze maatregelen gecontroleerd en goedgekeurd.

Heerlijk hè, dat ons clubhuis en terras weer open zijn? Daar zaten we allemaal op te wachten, maar helaas betekent dat niet dat alle coronamaatregelen voorbij zijn. Om alles open te houden moeten we ons houden aan de regels op ons park en in het clubhuis. Alleen dan voorkomen we mogelijke besmettingen, mogen we openblijven en voorkomen bovendien serieuze boetes.

Dus houd afstand van elkaar, gebruik de desinfecterende handgel, hou anderhalve meter afstand (de gele stippen op de vloer geven aan waar je mag zitten), volg de looproutes en laat de stoelen en tafels op hun plaats staan.

 

Geen triage bardienst

In tegenstelling tot eerdere berichten, hebben we gelukkig hebben we geen tweede persoon bij de bardienst nodig voor de triage. Dit is nu pas nodig bij 100 personen of meer in een ruimte . Dat is dus anders dan er in de laatste nieuwsbrief stond, die uitkwam net vóór de laatste persconferentie met nieuwe maatregelen.

Dat scheelt weer voor de indeling van onze bardiensten, waar overigens nog steeds mensen voor nodig zijn om het clubhuis open te houden. Dus is jouw bardienst de afgelopen coronatijd niet doorgegaan? Meld je dan via de clubapp even aan voor een nieuwe dienst. Alvast bedankt!