Inschrijving KNLTB competitie najaar 2020

competitie Rijnhuyse

Zoals de meesten wel zullen weten is de Voorjaarscompetitie 2020 niet doorgegaan door de situatie rondom Covid-19. Zoals het er nu naar uit ziet zal er in het najaar wel weer een competitie plaatsvinden (uiteraard met de nodige RIVM- en hygiëneregels).

De TC heeft besloten om de oorspronkelijke voorjaarsteams voorrang te geven op de inschrijving voor de competitie in het najaar. Op basis van deze inventarisatie hebben we nog capaciteit voor nieuwe teams op enkele speeldagen, namelijk de donderdagochtend, vrijdagochtend, zaterdag overdag en zaterdagavond. Dit betekent dat we voor de vrijdagavond en zondag geen nieuwe inschrijvingen kunnen accepteren. Tot slot: wij volgen de richtlijnen van de KNLTB met betrekking tot eventuele wijzigingen in de opzet van de competitie in het najaar. In afwachting van de ontwikkelingen rond het coronavirus bestaat er ook nog een kleine kans dat de competitie alsnog niet doorgaat. Ook hierbij volgen wij de richtlijnen van de KNLTB, het RIVM en de overheid.

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Competitie Najaar 2020 in te vullen en te verzenden. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Aanmelden kan tot en met woensdag 24 juni!