Toezichthouders gezocht op zaterdag en zondag

toezichthouder Rijnhuyse
Vanwege de coronavoorschriften mag onze jeugd alleen tennissen als er een toezichthouder of trainer aanwezig is.
Doordeweeks zijn de trainers er regelmatig, maar we willen de jeugd ook graag in het weekend laten tennissen. Daarom zijn wij op zoek naar (vrijwillige) toezichthouders. Het kost je maar 2 uurtjes op een zaterdag of zondag.

Profiel

Als toezichthouder (18+) ken je de coronaregels (staan ook op de borden, die overal op het park hangen). Indien nodig spreek je kinderen aan als ze zich niet aan de regels houden (bijv. omdat ze naast elkaar op het bankje zitten, een high five geven of de baan gaan slepen). Ook zorg je er bijv. voor dat niet-leden de banen NIET betreden en dat ouders niet meekomen om ‘even te kijken’.

We zijn op zoek naar mensen die op een zaterdag of zondag 2 uurtjes over hebben. Ergens tussen 10.00 – 14.00 uur. Kan jij die 2 uurtjes missen (bijv. omdat je kinderen toch al gaan tennissen of omdat je gewoon graag wat voor de club doet?). Meld je dan even aan bij " target="_blank" rel="noopener">Marius Hoekveld. Geef direct aan welke dag en welke tijd je zou kunnen, dan neemt hij verder contact met op om de planning te regelen. En dan kunnen de kids ook in het weekend weer spelen!