Terrasverwarming, nieuwe banken en Spotify dankzij de Club van 100

Ook al mogen we vanwege het coronavirus niet naar de club, Rijnhuyse staat niet stil! De Club van 100 heeft geld beschikbaar gesteld voor uitbreiding van de terrasverwarming, twee nieuwe banken aan de lange zijde van baan 4 en een muziekdienst (Spotify).

De terrasverwarming wordt binnenkort geplaatst, zodat iedereen op het terras voor het clubhuis er warmpjes bij kan zitten en genieten van mooie wedstrijden en/of gezelligheid.

De banken zijn in bestelling en zullen naar verwachting in mei door de parkbeheercommissie geplaatst worden. Ook komt er een mooie plantenbak tussen de bankjes, zodat het geheel er weer keurig uit komt te zien.

Voor de muziekdienst komt binnenkort een beveiligde tablet aan de wand van het clubhuis. Via Spotify kan iedereen zijn favoriete muziek kiezen en zorgen voor precies de goede sfeer.

Steun Rijnhuyse en word lid van de Club van 100

Wij zijn ontzettend blij dat de Club van 100 dit mogelijk heeft gemaakt! Word jij hier ook enthousiast van? Word dan lid van de Club van 100. Stuur een mail aan de sponsorcommissie van Rijnhuyse. Stefan Peelen en Kitty van der Kluit helpen je verder.