Schrijf je nog snel voor 7 maart in voor ons Open Jeugdtoernooi

Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse

Heb je je al ingeschreven voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse? Je hebt nog een paar dagen, dus haast je en schrijf je in. De inschrijving is open tot en met zaterdag 7 maart 23.59 uur en het tweede onderdeel is helemaal gratis. En dan ben je van 15 t/m 22 maart van harte welkom op de12e editie van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, spelen wij zoveel mogelijk in poules.

Rood en Oranje event

Zondag 22 maart, in het finaleweekend beginnen we van 09.00 t/m 11.00 met het Rood en Oranje event. De jonge talenten kunnen meedoen aan een event vol met leuke wedstrijden, verzorgd door onze eigen enthousiaste trainers Bart en George.

We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde kun je prijsschieten voor mooie prijzen. En tijdens het hele event wordt voor wat lekkers gezorgd.
Schrijf je hier snel in of maak eerst even een account aan! Lukt het niet, mail dan je voornaam, je achternaam, je geboortedatum en of je oranje of rood wil spelen naar . Deze inschrijving sluit vrijdag 20 maart 2020 om 23:59 uur.

Finaleweekend

Natuurlijk is de finalezondag 22 maart extra bijzonder! Wij reiken alle prijzen uit, hebben veel lekkers voor onze deelnemers, reiken het gouden racket uit en natuurlijk maken wij ook de winnaar bekend van de prijsvraag.

Het Gouden racket reiken we uit aan de speler of speelster die de sportiefste instelling heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

All Inclusive

Tijdens de toernooiweek is er nog van alles op en naast de baan te doen.  Het thema dit jaar is all inclusive. Zo krijg je aan het begin van de week een stempelkaart voor alle leuke dingen die je gedurende de week kan doen. We hebben iedere dag een leuke verrassing en in het finale weekend gaan alle remmen los. Bij alle onderdelen spelen wij zoveel mogelijk in poules zodat je altijd meerdere wedstrijden speelt. Bij voldoende aanmeldingen zullen we eveneens rekening houden met verschillende speelsterktes om voor iedereen de wedstrijden zo leuk en spannend mogelijk te maken.

Tot snel bij ons Open Jeugdtoernooi!