Inschrijven Open Jeugdtoernooi tot en met 6 maart

Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse

Zijn jullie allemaal klaar voor de 12e editie van het open jeugdtoernooi? Dit jaar sta jij nog meer in het zonnetje met het all inclusive thema.
Noteer vast dat je 15 tot en met 22 maart kunt  meedoen aan het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, speelden wij zoveel mogelijk in poules en op ranking. Inschrijven doe je via deze link . En de inschrijving sluit op 6 maart a.s. om 23.59 uur!

Gouden racket

Net als andere jaren hebben we dit jaar het gouden racket zijn voor die speler of speelster die een ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Finaleweekend met Rood en Oranje event

In het finaleweekend houden wij op zondagochtend 22 maart een ROOD en ORANJE event. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd. Verder eindigen wij de finaleweekend natuurlijk extra feestelijk! Wij reiken alle prijzen uit, hebben veel tennis plezier en natuurlijk maken wij ook de winnaar bekend van de prijsvraag.