Ik had het zes jaar geleden al aangekondigd…ik stop in 2020

Rick van Midde voortzitter TV Rijnhuyse

Ik had het zes jaar geleden al aangekondigd…ik stop in 2020 als voorzitter van Tennisvereniging Rijnhuyse.
In die periode is er veel gebeurd. Het park ziet er prachtig uit. Het eerste heeft nog nooit zo hoog gespeeld. We zijn tegen de trend in gegroeid in ledenaantal. We zijn financieel zeer gezond. En het is gezellig. Wat wil je nog meer?

Waar ik met heel veel plezier op terugkijk is de samenwerking met zo ontzettend veel mensen. Alle (ex-)bestuurleden en andere vrijwilligers natuurlijk, maar ook de vaste krachten. Zonder elkaar red je het niet. En ik moet zeggen, ik heb zelden tevergeefs een beroep op iemand gedaan.

Lang leek het er helaas op dat dat wel het geval zou zijn in de zoektocht naar een opvolger.  Gelukkig meldde zich net op tijd een prima kandidaat; Marc van Wolferen. Ik vertrouw erop dat de vereniging met Marc (samen met de andere bestuursleden uiteraard) iemand heeft die met volle kracht vooruitgaat en die de vereniging kan leiden in de juiste richting, als stralend middelpunt van een prachtige parkomgeving in de jongste woonwijk van Nieuwegein: Rijnhuizen.

Iedereen…ontzettend bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.

Rick van Midde