Schrijf je in voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse

Van 15 t/m 22 maart ben je van harte welkom op 12e editie van het Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. De inschrijving van het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse is vanaf vandaag geopend! Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl en het tweede onderdeel is helemaal GRATIS.

Ook dit jaar reiken wij weer het Gouden racket uit aan de speler of speelster die de ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

ROOD en ORANJE event

Op Zondag 22 maart tijdens de finaledag kun van je 09.00 t/m 11.00 meedoen aan het Rood en Oranje event. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar. Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Vrijwilligers

Voor ons Open Jeugdtoernooi nog mooier te maken, zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wij kunnen nog hulp gebruiken met tafeldiensten gedurende het hele toernooi (tussen 16.00 en 21.00 door de weeks en tussen 9.00 en 19.00 in het weekend). Eveneens zouden wij het ook leuk vinden als jullie ons helpen tijdens het ROOD en ORANJE event op zondag 22 maart van 09.00 t/m 11.00. Wanneer je wil helpen stuur dan een mail naar .

Tot snel bij ons Open Jeugdtoernooi!