Herinnering: Inschrijven voor de bardienst 2020 voor 1 april

Alle seniorleden (vanaf 70 jaar op vrijwillige basis) zijn zelf verantwoordelijk voor het inschrijven van drie bardiensten per jaar, tenzij je je bardienst afkoopt. We zien dat liever niet, maar als je daarvoor kiest, maak je voor 1 maart 2020 € 100,- over op rekeningnummer NL37RABO 0331 0028 68 o.v.v. ‘afkoop bardienst’.

Voor je individuele bardienst bepaal je zelf wanneer je bardienst draait door je online in te schrijven via mijn.knltb.club of via de KNLTB Club app. Hoe je dat moet doen staat in de instructie inschrijven bardienst. Lukt het niet om je in te schrijven, dan kun je hierbij hulp krijgen. Stuur dan een mail naar onze bardienstplanner Wies Wiegmans.

Naast de individuele bardienst, draai je ook nog een extra dienst voor elke competitie die je speelt. Deze zijn niet af te kopen en dien je in te vullen met je team. De datum van de teamdienst krijgt de teamcaptain in aanloop naar de competitie medegedeeld.

Twee bardiensten inschrijven voor 1 april

In het verleden zijn er problemen ontstaan bij het inschrijven van bardiensten, omdat sommige leden zich niet inschreven of niet kwamen opdagen. Uiteraard is dat heel vervelend voor andere leden. Daarom zijn er sinds vorig jaar strengere regels opgesteld ten aanzien van inschrijven. Dat betekent dat:

  • alle seniorleden moeten voor 1 maart 2020 twee bardiensten hebben ingeschreven;
  • elk lid is pas speelgerechtigd (geldt dus ook voor vrij spelen en trainen) als je aan die verplichting hebt voldaan;
  • na 1 april 2020 krijg je van ons bericht of het nodig is om je voor een derde bardienst in te schrijven.

Nieuw: de invalpool

Wil je je nog niet vastleggen voor twee of drie diensten omdat dat vanwege privé-omstandigheden of werk niet mogelijk is, dan kun je je opgeven voor de invalpool. Dan word je gevraagd voor drie opengevallen diensten. Ook hier geldt dus de verplichting van drie bardiensten. Belangstelling? Laat het weten aan onze bardienstplanner Wies Wiegmans.