Vitaal en Soepel de Voorjaarscompetitie 2020 in!

Het is december: tijd voor gezellige dagen met familie en vrienden, lekker eten en oliebollen. Maar daarna is het weer tijd om fit te worden voor de competitie. April komt sneller dan je denkt!

Intensief sporten in het begin van het tennisseizoen stelt de spieren fors op de proef, met soms klachten als gevolg. Daar wil Riessage – samen met Tennisvereniging Rijnhuyse – iets aan doen!

Om vanaf de 1e competitiedag lekker in je vel op de baan te staan kun je bij Riessage drie massages van 30 minuten boeken voor maar € 70,-. En… hier word niet alleen jij Vitaal en Soepel van. Als je gebruik maakt van deze aanbieding sponsor je ook je eigen club: een deel van de opbrengsten gaat namelijk naar Rijnhuyse!

De massages zullen van januari 2020 tot en met maart 2020 op zaterdagen van de even weken tussen 10.00 en 14.00 uur gegeven kunnen worden in de theorieruimte bij Rijnhuyse. Indien deze tijden niet voldoen kan er ook op afwijkende tijden van maandag tot vrijdag een afspraak gemaakt worden in de praktijkruimte van Riessage.

Afspraken kunnen gemaakt worden via  of 06-839 88 505.

(Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of toernooi-kadobonnen.)