Twee nieuwe trainers bij Rijnhuyse

Het nieuwe trainerscorps van Rijnhuyse. Van links naar rechts: George van der Geest, Thomas van Doorn en Bart van Essen.

Onze club heeft twee nieuwe trainers: George van der Geest en Thomas van Doorn. Zij gaan, naast de huidige clubtrainer Bart van Essen, vanaf 1 oktober lessen en trainingen verzorgen. Beiden werken voor tennisschool Leidsche Rijn Tennis, toch is het de bedoeling dat het echte clubtrainers worden. Het bestuur en de technische commissie zijn blij dat ze, na een intensieve selectieperiode, de trainers kunnen presenteren.

George van der Geest

George is een ervaren trainer met A- en B-licentie en alle tenniskidsdiploma’s. Creativiteit en innovatie kenmerken zijn trainingsmethoden. Daarnaast is George sterk op het gebied van conditietraining en mental coaching. Hij gaat bij Rijnhuyse de tenniskidsselectie trainen en groepstrainingen voor recreanten verzorgen.

Thomas van Doorn

Thomas kennen we van ons open toernooi, waar hij dit jaar in de finale HE3 stond. Thomas traint en speelt op dit moment bij Rhijnauwen, maar maakt twee dagen vrij om bij ons de topselectie onder zijn hoede te nemen. Thomas beschikt over de A- en B-licentie, heeft veel ervaring met wedstrijdtennissers en neemt een flinke dosis gedrevenheid mee. Ook Thomas heeft een paar uren beschikbaar voor groepstraining.

Groepstraining of privétraining?

Heeft clubtrainer Bart van Essen geen ruimte meer en wil je toch graag alleen of met een groepje werken aan je techniek en tactiek? Stuur dan een berichtje naar . George heeft ruimte op dinsdag- en donderdagavond. Thomas is beschikbaar op maandag en woensdag als hij geen selectie-uren heeft.