….Wat een spetterend jubileumfeest!

jubileumfeest Rijnhuysejubileumfeest Rijnhuysejubileumfeest Rijnhuysejubileumfeest Rijnhuysejubileumfeest Rijnhuysejubileumfeest Rijnhuyse

Wat was het zondag 7 juli jl. ontzettend gezellig, met leuke muziek en een heerlijke sfeer, zeer gevarieerd en wat hebben we veel gelachen. Diverse (externe) activiteitenbegeleiders complimenteerden ons met de fantastische sfeer. En dat is natuurlijk een prachtig compliment voor onze vereniging!

Kersenboomgaard

Zondag werkte alles mee, tot en met het (Nederlandse) weer. We begonnen met heerlijke koffie van Leut met taart, de vlag hijsen en de groepsfoto. Na de opening vertrokken zo’n 50 fietsers richting de kersenboomgaard, waar kersen en frisdrank klaar stonden.
Ondertussen was ons tennispark omgetoverd voor sportieve activiteiten. Geweldig om iedereen bezig te zien met bossabal, bubblebal, archery attack, behendigheidsspelen, vintage tennis, het geweldige fotohokje, de escaperoom, tennisballen versieren en een heuse vlogger.

Foodtrucks en voetbalfinale

Na alle activiteiten, was het tijd voor de inwendig mens. Ook daar was aan gedacht met de foodtrucks met broodjes hamburger, saté, friet en poffertjes. De voetbalfinale van de Leeuwinnen was een prachtige toevoeging aan ons feest, want we hebben gezellig met z’n allen gekeken. En het fijne was dat door de hulp van alle aanwezigen het clubhuis in 10 minuten was opgeruimd.

Gezien alle enthousiaste reacties, denken we dat ons jubileum feest geslaagd is. Wij,  Karin van de Peppel, Saskia Soesbergen, Celesta Vendrig, Ben Peek, Esther van Doorn en Margo Pijpker, hebben er in ieder geval met veel plezier aan gewerkt.

Bedankt

Tot slot is een dankwoord aan de commissies parkbeheer, clubhuis en communicatie zeer op zijn plaats. Ook noemen we graag alle vrijwilligers die op de dag zelf hun steentje hebben bijgedragen; de sterke mannen van de vrijwilligers die verschrikkelijk veel hebben gesjouwd; de vele belangeloze bardiensten die zijn gedraaid. Allemaal ontzettend bedankt! Zonder jullie hadden we het niet gered.

De foto’s zullen zo snel mogelijk op de site komen te staan. Er zijn enkele mensen die hebben aangegeven niet op gepubliceerde foto’s te willen staan. Aangezien ze niet allemaal bekend zijn bij ons, graag onmiddellijk kenbaar maken als je per ongeluk toch zichtbaar bent.