Laatste informatie jubileumfeest

witte tenniskledingHet is bijna zover! Nog een paar laatste tips:

  • Kom op tijd

Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur. Om 13 uur starten we met het programma.

  • Kom met de fiets

Laat de auto het liefste thuis en kom op de fiets. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je hem parkeren bij de hockeyvelden. Het toegangshek tussen de hockeyvelden en onze tennisbanen zal open zijn. Er worden geen auto’s toegelaten op de parkeerplaats van onze vereniging.

  • Dress vintage/white

Heb je al vintage kleding uitgezocht voor ons feest? Dat valt niet mee! Mocht dit allemaal niet lukken, dan graag in witte tenniskleding net zoals in de jaren 60 en 70. Dat moet zeker lukken!

  • Zorg voor een natje en neem een hapje

Neem een flesje water mee zodat je die steeds kunt vullen. Na de sportieve activiteiten ontstaat er vast een lekkere trek. Ook hier hebben we aan gedacht, dus zal er tussen 16 uur en 18 uur een kleinigheid te eten klaar staan voor jullie.

  • Enjoy! Er zullen verschillende activiteiten zijn waar je kan van genieten:

Vlogger: Dan hebben we een echte vlogger ingehuurd. Je kunt bij haar aanschuiven voor een workshop vloggen. Ze zal van 14 uur t/m 17 uur aanwezig zijn in het clubhuis waar ze dmv een Powerpoint presentatie de fijne kneepjes van het vak uit zal leggen. Daarna kun je het zelf in de praktijk brengen tijdens ons feest.

Escaperoom: Er wordt een Slimveilig escaperoom gemaakt. De winnaars van een toegangsbewijs zijn Annemieke van Opijnen en Christine Ellens. Zij mogen met 7 anderen de escaperoom in. Mocht je niet aan de beurt komen…wees niet getreurd, we hopen de escaperoom nog even intact te laten. Meld je aan als je graag een keer een poging wilt wagen om eruit te komen.

Tennisballen versieren: Voor de kleinste onder ons kun je in het clubhuis oude tennisballen versieren. Alle leuke knip en plakspullen liggen voor jullie klaar.

De grote spelen: Loop verder rond op de tennisbanen en kijk wat je leuk vindt om te doen. We hebben geen teams ingedeeld, maar je kunt met vrienden en bekenden samen deelnemen aan de grote spelen, zoals Bossabal, Archery Attack, Vintage tennis en Bubblebal.

Voetbal: uiteraard zal de WK-finale aan staan zodat je live kan volgen of onze oranjeleeuwinnen de strijd van de VS zullen winnen.

 

 

 

Karin van de Peppel, Saskia Soesbergen, Celesta Vendrig, Ben Peek, Esther van Doorn, Margo Pijpker