Bram Stultiëns wint QuoVadis Rijnhuyse Open 2019

Bram Stultiens wint Rijnhuyse Open 2019

Bram Stultiëns heeft het QuoVadis Rijnhuyse Open 2019 op zijn naam gezet. In de finale Heren Enkel 3 tegen Thomas van Doorn won Bram Stultiëns, na opgave op een 5-2 voorsprong in de eerste set, het Nieuwegeinse toernooi.

Ook in de Heren Dubbel 3 maakte Bram Stultiëns, samen met zijn partner Jari Alberts (beiden spelend bij TC Domstad), de verwachtingen waar. Zij wonnen de finale tegen Bob Rijkenberg en Mike Diks (beiden van TV Rijnhuyse).

De finale Dames Enkel 3 werd gewonnen door Manon Timmer (LeWabo). Zij wist de als eerste geplaatste Maruschka van Soest (TV Rijnhuyse) te verslaan.

Geslaagde juni-editie

Felicitaties aan alle spelers (winnaars en verliezers). We hebben genoten van alle gezelligheid, jullie pubquiz- en zangkunsten, veel sportiviteit op en buiten de baan en prachtige tennispartijen. Binnenkort staan alle foto’s van het finaleweekend op de site van TV Rijnhuyse.

open toernooi commissie 2019De toernooicommissie (Jan, Frank, Bob, Lars, Femke en Maruschka en alle anderen die ons geholpen hebben gedurende deze toernooiweek) kijkt terug op een zeer geslaagde juni-editie van het QuoVadis Rijnhuyse Open en ziet jullie volgend jaar graag terug in Nieuwegein!