Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019 kan NU!

In september en oktober 2019 kunnen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team nu in!

Aanmelden tot en met zondag 16 juni a.s.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden (dit geldt ook voor de Tenniskids Groene Competitie!) Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en wijzigingen ten opzichte van het seizoen 2018.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. We kunnen helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen, of aanvragen voor bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken!

Spelers uit de selectie worden door de TC niet automatisch ingedeeld. Wanneer je competitie wilt spelen moeten ook deze spelers zich inschrijven met behulp van bovenstaand formulier.

Tenniskids Rood en Oranje

Ook kun je je vanaf nu weer inschrijven voor de Tenniskids Najaarscompetitie Rood en Oranje. Stuur voor 16 juni een mail met je naam, geboortedatum en niveau (rood of oranje) naar .