Jeugd krijgt een nieuw shirt!

jeugdshirts jubileum Rijnhuyse

Kapsalon Van Doorn zet zich al jarenlang in voor de jeugd van Rijnhuyse. Het bedrijf is hoofdsponsor van het jeugdtoernooi, doneert kappersbonnen bij activiteiten en voorziet jeugdteams bij toerbeurt van kleding. Het jubileumjaar is aanleiding om iets speciaals te doen:

Alle jeugdleden krijgen een gloednieuw wedstrijdshirt

Nou is de competitie al begonnen, dus we hebben haast…..
Komende dagen kan elk jeugdlid een nieuw shirt ophalen op de club. We hebben heel veel maten op voorraad, maar kunnen ook bijbestellen als dat nodig is.

Maak het ons makkelijk en kom aanstaande zaterdag 20 april tussen 09.00 uur en 13.00 uur of maandag 22 april (2e paasdag) tussen 09.00 uur en 11.00 uur naar Rijnhuyse. Neem je oude wedstrijdshirt mee. Daar kunnen we iemand anders blij mee maken.

Wat zal het een mooi gezicht zijn, al die kids met nieuw shirts op de banen 😉