Verliezend finalist Dario Moya Gil wint het Gouden Racket

Gouden Racket Dario voor sportiviteit

Met de uitreiking van het Gouden Racket aan Dario Moya Gil is het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse 2019 ten einde gekomen. Zondag 24 maart bleek een mooie, zonnige lentedag;  een passend decor voor de vele schitterende finales.

Ook dit jaar stond een sportieve instelling hoog in het vaandel van dit toernooi. Rijnhuyse onderstreept dat ieder jaar met het uitreiken van een Gouden Racket, gemaakt en gesponsord door Grondijs Schilderwerken.

De winnaar dit jaar was Rijnhuyse-speler Dario Moya Gil. ‘Hij is een voorbeeld voor de jeugdsporters. Zelfs na het verliezen van 2 finales, liet hij zich van zijn beste kant zien’, aldus de organisatie.

Het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse werd dit jaar voor de 11e maal georganiseerd en vindt jaarlijks eind maart plaats.De foto’s van dit evenement staan in het fotoalbum op deze site.