De activiteiten voor de jeugd gaan toch wel door??

Voor de jonge leden van Rijnhuyse is er altijd van alles te doen: Sinterklaastennis, Glow in the Dark tennis, Paaseierentennis, Junior vraagt Senior, Escape Room, Bodyboarden bij DownUnder en natuurlijk het Tenniskamp. Veel van onze jeugdleden hebben hier vol enthousiasme aan meegedaan. En we willen natuurlijk graag dat ook de volgende groepen jonge leden hiervan kunnen genieten.

Er staan voor dit jaar nog twee activiteiten gepland;
– Sinterklaastennis op 24 november (5-11 jaar)
– Lasergamen op 15 december (12-17 jaar).

Maar… kunnen deze activiteiten wel doorgaan?? Helaas is er op dit moment geen jeugdcommissie en er worden geen nieuwe activiteiten opgepakt. Dit is natuurlijk super jammer en niet de bedoeling! Er zijn dus wat ouders nodig die de handen uit de mouwen willen steken om de kinderen een leuke tijd te bezorgen.

Wie helpt mee om dit organiseren? Wanneer we dit met een aantal ouders kunnen regelen, kost het iedereen maar een beetje tijd. Kinderen blij, ouders blij! We hebben nu een kleine club bij elkaar, maar nog te weinig om dit van de grond te krijgen.

Stuur een mail naar . Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kort overleg waarin we samen bespreken hoe we de taken kunnen verdelen.

Alvast bedankt namens de kinderen!