G-tennis op locatie

Het is al even geleden, maar 21 juli jl. was ons G-team uitgenodigd door KNLTB om met 3 andere tennisverenigingen een clinic te doen bij The Hague open. Deze clinic werd gegeven op de bekende banen van de Mets in Scheveningen.

Vroeg op

De spelers en begeleiders van Rijnhuyse werden om 8.15 uur bij ons clubhuis verwacht om daarna te vertrekken richting Den Haag. Het was dus vroeg dag. Uiteindelijk gingen de speelsters Eileen, Merel en Nghi, de spelers Bram, Steven en Ivo  en de begeleiders Bart, Bas, Rick en Luna mee. Ook de moeder van Steven,  Anita en  de vaders van Bram en Ivo en ook de vrouwen van Bart en Bas, Marion en Zirka vergezelden ons. Helaas konden Jan Peter, Mandy, Joyce en Danielle vanwege vakantie niet mee.

Mooi parkeerplekje….

Nadat  iedereen in de auto zat, vertrokken we richting Den Haag. Onze hoofdbegeleider Bas wist wel een “plekje” dicht bij de Mets banen. Helaas afgezet,  dus op naar de parkeergarage vlakbij het Circustheater, waar we gelukkig wel konden parkeren.

Na een paar minuten lopen, arriveerden we op de plaats van bestemming. Op de Mets banen werden wij verwelkomd door 2 leden van de KNLTB, die de clinique zouden geven. Na een lekker bakkie koffie, thee of iets anders werden de 4 verenigingen op een foto vastgelegd. Om precies 10 uur gingen de eerste 2 verenigingen aan de slag op de baan. Daarna mocht Rijnhuyse de baan op. Na ons kwamen de eerste 2 verenigingen weer op de baan, maar zij kregen wel een andere trainer en andere oefeningen. Na een half uur gingen wij de baan weer op, ook wij kregen  een andere trainer. Na dit programma werden de 4 verenigingen weer gezamenlijk op de baan geroepen. Voor een grote groepsfoto. Na deze foto verscheen opeens een speler uit België op de baan voor een handtekening sessie, en wel…. Kimmer Coppejans. Onze Bram vroeg aan hem of hij net zo goede backhand had als hij. Helaas Bram, die had hij!

Terug voor de BBQ

Na dit alles verwerkt te hebben, gingen we naar het stadion om een wedstrijd te bekijken. Maar we zouden meer dan een half uur moeten wachten. Dus besloten we maar om terug naar Nieuwegein voor de BBQ. Na lekker te zijn uitgerust en wat te hebben gedronken, werden de tafels voorzien van broodjes, stokbrood, salades en allerlei sausjes. Ook toverde Bas opeens een BBQ  te voorschijn en konden de worstjes, hamburgers en saté erop. Vervolgens werden Bart, Bas en Rick door Truus verrast met lekkere geurtjes van Sebas.

Wij als ouders bedanken iedereen voor deze prachtige dag en een fantastisch tennisseizoen ; Bart, Bas, Rick, Luna, Mandy, Joyce en Danielle jullie zijn geweldig.

Opgemaakt door een van de ouders.