Speciale broodjes tijdens evenementen

De keuze aan broodjes tijdens toernooien, competities en evenementen is flink uitgebreid. Daarvoor hebben Nel Stekelenburg en Joke Lazarom van de clubhuiscommissie gezorgd. 

Volgende week, tijdens het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi, kunnen we daar al de eerste vruchten van plukken, want dan zijn de volgende speciale broodjes beschikbaar:

  • Broodje Mario
  • Broodje Knak
  • Broodje Carpaccio
  • Clubsandwich
  • Panini
  • Pitakeuze
  • Tosti XXL

Ook hebben Nel en Joke de instructies voor de bardienst verder verduidelijkt. Kijk daarvoor in de vernieuwde Bardienst Map, die in de lade onder het doorgeefluik ligt. Daarin staat bijvoorbeeld hoe je een pak koffie in het koffieapparaat doet of hoe je het alarm uitschakelt, zodat een bardienst zo soepel mogelijk verloopt.

Mail je verzoek

Alle bestellingen die te maken hebben met de inkoop van eten en drinken voor de bar, worden tegenwoordig digitaal gedaan. Iedereen (inclusief de commissies die eten en drinken willen bestellen voor evenementen of speciale bijeenkomsten) moeten hun verzoeken uiterlijk twee weken voor de start van het evenement mailen (met vermelding van datum, tijd en aantallen). Vervolgens zullen Joke en Nel deze bestelling online uitzetten.