Inschrijving jeugdtoernooi geopend

foto flyer 2017Het is het zover. De inschrijving voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse is geopend! Vind je tennissen leuk en ga jij voor GOUD? Dan ben je van 17 t/m 26 maart 2017 van harte welkom op het negende Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, spelen wij zoveel mogelijk in poules. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 4 maart, dus schrijf je snel in via www.toernooi.nl.

Gouden thema: Dit jaar is het thema ‘Jij bent goud waard!’. Heb jij een gouden instelling? Dan win jij misschien wel het Gouden racket (met echt bladgoud!). Dit is een speciale prijs voor die speler of speelster die een ‘gouden instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Plezier: tijdens de toernooiweek is er nog van alles naast de baan te doen. Zo staat Tri-tennis voor je klaar, een voetbalkooi en hebben wij zoals altijd iedere dag een verrassing voor je klaarliggen. Deze week worden er ook weer mooie verrassingen uit de keuken getoond.

ROOD en ORANJE event: De jonge talenten kunnen op woensdag 22 maart meedoen aan het gezellige ROOD en ORANJE event. Daarnaast zorgen wij voor iets speciaals! Zo krijg je een welkomstcadeau en een mooie prijs om mee naar huis te nemen.

Finaleweekend: De zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra feestelijk!  Op zondag middag kun je mee eten met de gouden lunch. Dit is niet alleen voor de finalisten maar voor alle kinderen die hebben meegedaan aan het toernooi! Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes (en andere supporters) zijn ook van harte welkom. Je kunt je in de toernooiweek opgeven bij de wedstrijdtafel.

Wij zijn erbij! Jij ook?