Slank en fit het wedstrijdseizoen in

ptrosekleinNog niet helemaal fit voor het wedstrijdseizoen? Dan is er goed nieuws! Onze samenwerkingspartner PT Rosé organiseert de komende maanden twee activiteiten op het gebied van voeding en conditie zodat je extra fit voor de dag kan komen.

Afvalrace 
Tijdens de afvalrace ontdek je in 10 weken hoe je op een gezonde en duurzame manier kan afvallen. Wat de Afvalrace van PT Rosé anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen met de andere deelnemers ben je nog slimmer bezig! Je krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Heb jij interesse? Meld je dan aan voor de gratis en vrijblijvende informatieavond op dinsdag 10 januari om 20.15 uur bij Rijnhuyse via of bel 06-11128950. Kijk voor meer informatie op www.PT-Rose.nl. Inschrijven is per direct mogelijk en kost 129 euro voor 10 weken. Je kunt zowel individueel als in groepsverband meedoen. Maximaal 16 deelnemers.

Conditietraining
Hoe staat het met jouw conditie? Breng je conditie op peil en doe mee aan de 4-weekse conditietraining. Deze conditietraining is speciaal gericht op tennissers. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan voetenwerk, benen, corestabiliteit en natuurlijk verbeter je ook jouw basisconditie.

De trainingen vinden plaats op Rijnhuyse en zullen starten op zondagochtend 19 februari van 9.30 uur tot 10.30 uur. Kosten zijn 25 euro en omvat vier trainingen. Opgeven kan door een mail te sturen naar of bel: 06-11128950. Maximaal 16 deelnemers.